Σχετικά με εμάς

Η επιχείρηση «atamian» είναι από τις παλαιότερες στον χώρο του λιανικού εμπορίου ηλεκτρικών μικροσυσκευών, προϊόντων ήχου, τηλεπικοινωνιών & ωρολογιών.

Από το 1970

Μια οικογενειακή επιχείρηση  η οποία ιδρύθηκε το 1970 από τους Δάνο & Σέρκο Αταμιάν στην Θεσσαλονίκη με έδρα τον δικό τους χώρο στην οδό Εγνατία 11.

Η νέα γενιά

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία και ακολουθώντας πιστά την παράδοση και τις αρχές,η νέα γενιά ο Άκης, ο Τάσος και ο Ντανιέλ Αταμιάν, εξελίσσουν την επιχείρηση δημιουργώντας δύο πρότυπα καταστήματα, «boutique electric & casio store» στις οδούς, Εγνατία 13 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης & στην 25ης Μαρτίου 50 στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης αντίστοιχα.

Σχέσεις Ζωής

Η «atamian boutique electric», πιστή στην φιλοσοφία και το όραμά της για ‘σχέσεις ζωής’ φροντίζει να προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση και προϊόντα με μοναδικό και αδιαπραγμάτευτο στόχο τον σεβασμό στον καταναλωτή.

Στα δύο σύγχρονα και μοντέρνα καταστήματα όπως επίσης και μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ηλεκτρικών μικροσυσκευών και εξειδικευμένο τμήμα προϊόντων προσωπικής περιποίησης ανδρών & γυναικών,των κορυφαίων brands του χώρου, όπως και όλη την συλλογή των ρολογιών CASIO της επίσημης αντιπροσωπείας.

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Η διαφορά μας με τις μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρικών και με τα υπόλοιπα καταστήματα είναι η προσωπική επαφή μας με τον πελάτη και το καλύτερο after sale service της αγοράς.

Ναι, μετά την  πρώτη επαφή μαζί μας, να είστε σίγουροι ότι το τηλέφωνο των καταστημάτων μας θα μπει στις προσωπικές επαφές του τηλεφώνου σας γιατί θα έχετε βρει έναν φίλο συνεργάτη που θα  είναι δίπλα σας σε κάθε ανάγκη ή απορία  που θα έχετε για οποιοδήποτε προϊόν .